Bikinikupp på pokerturnering

All publicitet är bra publicitet sägs det, även om det inte alltid är positivt. Nu råkade en pokerturnering ut för en fräck kupp av en kvinnlig spelare som kanske klädde av sig lite för mycket?

Karin Boquist BruteigDet var under de norska mästerskapen i poker som en kvinnlig spelare klädde av sig och spelade i bara en bikini. Karin Boquist Bruteig är 25 år och ett pokerproffs från Norge. Hon spelade under april i de norska mästerskapen och ställde sig upp mitt under pågående turnering och klädde av sig sina kläder. Varför? Jo det verkar vara en konsekvens efter ett förlorat vad som fick henne att visa sin sommarbikini under turneringen. Hon slog vad med ett annat pokerproffs från samma land, Ola “Odd_Oddsen” Amundsgård. Hon förlorande som sagt vadet, men hade hon vunnit skulle Ola spela i skidutrustning och full mundering.

Arrangörerna hade inget emot det och Karin fick spela på som vanligt. Det blev dock en viss uppståndelse kring hennes ”kupp” på mästerskapen men alla verkade ta det väldigt bra. Det kan ha haft en inverkad på hennes motståndare, hon säger själv att hon märkte att motspelarna blev lite störd när hon klädde av sig. Tänker man efter lite så fick hon kanske en liten fördel av kuppen, om motspelarna tappade koncentrationen.

Hon fick i alla fall publicitet i tidningar och på webben direkt efter eventet. Så nu vet säkert fler vilken Karin Boquist Bruteig är.

Fortsätt att följa oss för fler pokernyheter och annat som är relaterat till spel på nätet.