Nära att vinna 150 miljoner på Lotto

Man spelar för att det är kul och man vill känna av spänningen. Det är en speciell tjusning i att spela om pengar, särskilt när det kan ge en stor utdelning. Oavsett om man spelar på Lotto, som denna artikel handlar om eller på Måltipset, nätcasino eller skraplotter så har spelen en sak gemensamt, hoppet och spänningen.

En person som hade lämnat in en Lotto-kupong i Alvesta förra året hade extrem otur när dragningen hade startat. Personen hade skapat en Lottorad med Joker för 46 kronor. När dragningen satt igång så fick personen faktiskt alla rätt på Lotto 1, vilket gav 612 190 kronor i utdelning. I Lotto kan man lägga till Joker som betyder att man är med och tävlar om Drömvinsten på flera miljoner kronor, och efter den vanliga lottodragningen var det dags för just Jokerdragningen.

För att vinna Drömvinsten värd flera miljoner så måste man få 7 rätt på Lotto och 2 rätt på Joker. Vid Jokerdragningen så måste man ha rätt på de 2 första siffrorna, eller de 2 sista.

Med chans på 150 miljoner

Personen hade förmodligen hjärtat i halsgropen vid det här laget, det är 150 miljoner som han eller hon kunde vinna. Första siffran som rullade fram var rätt, det var nummer 5. Sedan kom nummer 7, men spelaren hade 0.

Det var nu dags för sista och avgörande chansen, 612 190 kronor eller 150 miljoner? Sista siffran var rätt, en 2:a men den före hade inte spelaren, siffran 6.

Rätt snopet att vara och nosa på 150 miljoner två gånger, men vi måste säga att en vinst på över 600 000 kronor är inte illa det heller.